2013-06-09%2014.36.18-normal.jpg

Eilinen päivä kului viettäen parisuhdeaikaa miehen ja moottoripyörän kanssa. Ajelimme ensin Falkullaan ja sieltä Haltialaan eläimiä ihmettelemään. Molemmat kuvat ovat falkullasta. Siellä eläimet tuntuivat olevan jopa hellyydenkipeitä ja tulivat lähelle. Musta tuntuu, etten ollut koskaan aiemmin edes koskenut hevoseen, mutta tätä kaveria uskalsin taputella.

Haltialasta suuntasimme vielä HESY:lle katsastamaan kissat, joita ei onneksi ollut kuin muutama. Kaneja taisi olla enemmän kuin kissoja. Tuli sitten käytyä kirppiksella ja kannatettua toimintaa ostamalla arpoja. Sitten lähdettiinkin jo sushille.

Moottoripyörästä sen verran, että en todellakaan ollut mitenkään innoissani, kun mies sen parivuotta sitten hankki ja pelkäsin kyydissä ihan älyttömästi. Nyt pyöräily jo jotenkin kuuluu kesään ja niin kauan kun ajetaan max 80 km/h jopa viihdyn kyydissä. Toki montaa tuntia ei voi ajaa yhta soittoa vaan taukoja on pidettävä, koska paikat puutuvat..

Tänään vietän vapaapäivää ja omaa aikaa, koska mies on iltaseitsemään töissä. Siivoilen vähän kämppää ja sitten suuntaan salille ja kauppaan. Siinähän se päivä sitten meneekin. Huomenna taas aamulla töihin.

2013-06-09%2014.38.43-normal.jpg