Alkaa olla taas tämä talvi pulkassa tai siis pulkat varastossa :) Nopeasti on kulunut. Alkaa olla aika suunnitella taas palstakesää ja kesää muutenkin. Sain tulevalle kesälle ensimmäistä kertaa aikuiselämässäni neljän viikon loman putkeen. Saa nähdä, miltä moinen tuntuu.
Alkukevät on ollut hamsulassa poikkeuksellisen vilkasta aikaa. Poikasia syntyi maaliskuun puolivälissä yhteensä viisi poikuetta ja nyt sitten niiden luovutusrumba on ollut sen mukainen. Nyt enää yksi pienokainen odottaa hakijaansa, joka on luvannut tulla kuun lopulla.
Myös töissä on ollut yhtä hullunmyllyä viimeiset viikot. Henkilöstöpula on vaivannut sairaslomien myötä ja täysi tupa on työllistänyt työhön raahautuneita uupumukseen asti. Olen sitten itsekkin ollut vähän puolikuntoinen, pientä flunssaa ja selkäkipuja, enkä ole päässyt liikkumaan. Ruokavaliosta olen melko hyvin onnistunut arkena jättämään viljat pois. Voin kyllä selkeästi paremmin ilman niitä, joten se motivoi. Myöskin perunaa ja riisiä menee erittäin harvoin. Olen siis sellainen semi-karppaaja tai lakto-paleon noudattaja.
Tässäpä päällimmäisiä kuulumisia.