Viimeinen reilu viikko on mennyt kesäflunssan kourissa. Sen verran lievä tauti, ettei ole kehdannut olla töistä pois ja viime viikko menikin kituutellessa jaksamisen rajamailla. Nyt viikonlopun aikana tilanne on kehittynyt siihen suuntaan, että aamulla heratessä on kipeä olo, mutta vointi aina paranee iltaa kohden. No, aikansa kutakin, ehkä tämä tästä jo helpottais.

Nyt olen viettänyt tässä siis vapaapäiviä kolmin kappalein. Lauantaina kävimme vähän shoppailemassa aleissa. Itselleni tarttui mukaan Katmandoon sandaalit huimaan 14 euron hintaan Itiksen Haloselta ja sitten Tammiston Adidakselta sporttinen käsilaukku. Eilen oli todella kuuma päivä ja ajeltiin moottoripyörällä pitkin helsinkiä. Kävimme Hakaniemen torilla markkinoilla ja siellä olikin aikamoinen tunku. Tänään ole viettänyt sitten omaa aikaa miehen ollessa töissä pieniä kotitöitä tehden.

Tänään hain myös Hyvinvoinnin verkkokaupasta tilaamani paketin, joka sisälsi mm. Food Detective testin. Olen jo pitkään halunnut tehdä ko. testin lähinnä epämääräisten vatsaoireiden takia. Testihän kertoo ruoka-aine yliherkkyyksistä.20130708_161337-normal.jpg20130708_173557-normal.jpgTestihän piti päästä heti tekemään. Kovin vahvoja reaktioita en saanut, eivätkä ehkä näy kovin hyvin tuossa kuvassa (tuo yksi vahva täplä on kontrolli). Vahvimmat reaktiot saivat aikaan lehmänmaito, kananmuna ja vehnä. Jonkinlaiset värjäymät tulivat maissista, rukiista, gluteiinista, durum-vehnästä ja cashew-pähkinästä.. Noista yllättävimmät olivat tuo maito, muna ja cashew. Noille viljoille ajattelinkin reagoivani. Toisaalta hyvä tietää, että esim. kaura ja riisi sopivat testin mukaan, kuin myös kaikki testatut hedelmät ja vihannekset. Täytyy kai sitten koittaa maidotonta, munatonta ja vehnätöntä jossain vaiheessa..

No, tuli jo aika pitkä postaus :) Palailen myöhemmin taas.