Aika kuluu varsin nopeasti hyvässä seurassa ja viimeisestä päivityksestä onkin vierähtänyt aikaa. Tälle välille on mahtunut lähinnä töitä. Hiukan on tullut oltua ylitöissäkin, kun osastolla on poikkeuksellisen kiireistä ja vähän henkilökuntaa. Jotenkin tuo tuleva loma ja hälytysrahat motivoivat ihan mukavasti :)

Aikaa on tullut kulutettua toki myös viljelyksillä. Pari kertaa on saanut kitkeä perusteellisesti, mutta kovin pahasti eivät rikkaruohot ole ainakaan vielä päässeet yliotteeseen. Eläinten hoitorintamalla on ollut tasaista. En viitsi nyt yhdistellä pariskuntia ennen lomaa, etteivät syntyvät poikaset jää lomahoitajan rasitteeksi. Syssymmällä sitten syntynee kääpiöhamsterin poikasia urakallä.

Liikunta on ollut viime aikoina pitkälti hyötyliikuntaa, mutta n. kerran viikossa olen ehtinyt salillekin hellettä pakoon. Kesän uusin villytys on miehen hankkima moottoripyörämme. Olin ekaa kertaa kyydissä toissa viikolla. Ensin pelkäsin niin että piti vähän itkeäkin, mutta kai tuohon voisi tottua.