Viime kirjoittelusta onkin taas aikaa.
Uuden vuoden yöt ovat tässä vierähtäneet työn merkeissä ja on ollut aikaa mietiskellä tulevaa vuotta ja miten sen käyttäisi. Uuden vuoden lupauksia olis melko tukku. Tai ei ehkä varsinaisesti lupauksia, mutta sanotaan vaikka että tavoitteita :)
Olen ajatellut hieman uudistaa tätä blogia. Sen olisi tarkoitus jatkossa olla lifestyle-tyyppinen ja kertoa enemmän projekteista itseeni ja näihin uudenvuoden tavoitteisiin liittyen. Myös erilaisia tuote-arvosteluja olisi kiva kirjoitella esim. kosmetiikkaan tms. liittyen. Hamsteri- ja muille eläinasioille perustan toisen blogin, kunhan ehdin.
Listaan tähän nyt miettimiäni tavoitteita uudelle vuodelle omaan hyvinvointiini ja tähän blogiin liittyen.
1. Kirjoitan tähän blogiin pääsääntöisesti kerran viikossa.
2. Noudatan terveellistä ja omalle kropalleni sopivaa ruokavaliota
3. Harrastan liikuntaa: kuntosalia ja aerobista liikuntaa. Tavoitteena olisi kesällä osallistua johonkin 10km juoksutapahtumaan, ehkä aluksi naisten kympille.. Tähän liittyy myös selän kuntouttaminen. Kokeilen joogaa.
4. Otan itselleni aikaa ja yritän keskittyä myös kohentamaan omaa psyykkistä hyvinvointiani tekemällä asioita, jotka kohentavat sitä.
5. Pyrin tekemään myös omasta kodistani itseäni miellyttävän ja hyvinvointiani tukevan paikan ts. saamaan nurkat järjestykseen siellä ja hankkimaan sinne itseäni miellyttäviä asioita.

Tulen avaamaan näitä tavoitteita myöhemmissä kirjoituksissani. Tavoitteisiin pyrkiminen menestyksekkäästi tulee mitä luultavimmin aiheuttamaan sen, että painoni laskee, kuntoni kohenee ja voin paremmin. Lisäksi saatte lukea mielenkiintoisesta matkastani :) Itselleni tämä blogi toimii tämän elämänmuutoksen tukena ja kannustuksena ja jonkinlaisena kontrollina.

Palaillaan siis linjoille luultavasti ensi viikolla. Silloin voisin kirjoitella tarkemmin noista ruokavalioasioista.