Heippa!

Olen tässä aloitellut lomaa ihan mukavasti. Perjantain pyhitin maatöille. Ohjelmassa oli maan kääntöä ja muokkausta, kompostin levitystä kurkku ja kurpitsapenkkeihin. Kylvin harsojen alle porkkanaa, retiisiä, punajuurta, hernettä ja papua. Vielä vuoroaan odottavat sipulit, perunat ja salaatit. Kurkut ja kurpitsat kylvän varmaan huomenissa sisälle. Vien ne ulos sitten kesäkuussa. Kukista ajattelin vain astereita tänä vuonna. Eritysesti tänä vuonna onkin hyvä, kun on tuo palsta, koska meille tulee jotain julkisivuremontin tynkää, niin ei tuohon parvekkeelle oikein mitään saa ennen heinäkuutä.

Lauantai ja sunnuntai menivätkin sitten oikeastaan kaupungilla hurvitellessa. Lauantaina miehen kanssa lähdettiin kaupungille katselemaan design-viikon tapahtumia. Aivan ihania juttuja löytyikin, mutta rahatilanne oli juuri nyt sellainen, ettei pystynyt panostamaan hankintoihin. Sen sijaan kävimme Stockmannin kasikerroksessa aivan ihanassa kahvilassa, jossa lattetkin tarjoiltiin suurista, laakeista kupeista iänikuisten lasien sijaan. Tänään sunnuntaina tapasimme miehen siskoa ja tämän kaveria kaupungilla.

Tässä vaiheessa lomaa on ihanaa, kun alkaa tuntea itsensä jo levänneeksi ja silti vapaapäiviä on vielä reilusti jäljellä. Tosin riittää tässä näitä puhdetöitä loppulomaksi. Asuntomme vaikuttaa tällä hetkellä ihmisasumukseksi kelpaamattomalta. Ja noita palstatöitäkin vielä riittää. Tehoisku hamsterilaankaan ei olis pahitteeksi :)