Yövuoroja on tullut taas tehtyä kolmin kappalein. Ensi viikolla on vielä pari yötä, mutta sitten ei kesällä enää. Olen kesällä esimiestehtävissä ja joudun siis olemaan töissä ihan ihmisten aikaan :) Katsotaanpa, jos vaikka pääsisi ihan johonkin vuorokausirytmiin.

Jotenkin en ole vielä sisäistänyt sitä että ulkona vois olla shortseissa tai hameessa, vaikka monet ovatkin. Tosin ole vilukissa ja varmasti viimeinen, joka ne shortsit laittaa jalkaansa. Eipä ole toisaalta kuuma ollut farkuissa ja pitkähihaisissa. Mietin jo, että oliskohan kilpirauhasarvot vajaalla, kun pukeudun niin paljon muita raskaammin. Labrassa pitäisi käydä.

Mies on luvannut, että pääsen huomenna puutarhamyymälään :) Haluaisin ainaskin amppelitomaatin ja mansikan ja jotain kukkia. Kurkun taimia ja yhden kurpitsan olen jo kasvattanutkin ja niille pitäis saada sellainen kasvusäkki jajaja.. Jotain yrttejäkin vielä lisää.

Miehen isän haudallekin jotain kesäkukkia. Viime kesänä korjattiin ja kunnostettiin hauta, kun kivi oli kaatunut. Nostettiin kivi pystyyn ja kiinnitettiin jalustaan kotikitillä. Sitten keksittiin käyttää kotikittiä myös hautakiven kirjoituksen vahvistamiseen. Siitä tuli ihan hieno ja on kestänyt talven ylikin. Nyt siis vielä pientä maisemointia niin taas kelpaa ukon pötkötellä siellä :)

Pääsin mukaan buzzadorin Wettex-kampanjaan eli kirjoitan piakkoin Wettexin uudesta 3in1-sieniliinasta, kunhan pääsen sitä testaamaan.

Ihoni on nyt jotenkin kevään myötä rupsahtanut. Etenkin otsassa näkyy selviä juonteita. Teinkin viime yönä Dermoshop-tilauksen. Erilaisia voiteita ja seerumeita tuli otettua, josko olisi mitään tehoa. Raportoin tänne, kunhan kokeilen. Olen noita Dermoshop-tuotteita jo pitkään käyttänyt, koska laatu on hyvä ja hintakin jopa hoitajan kukkarolle sopiva. Nyt vaan kokeilin ECO luonnonkosmetiikkavoidetta, joka ei ole näköjään riittävän kosteuttava minulle.. Mies saa käyttää sen loppuun.