Niin se kesä meni..:) Toivottavasti tässä syksyn tullen elämä säännöllistyisi sillä tavalla, että saisin päivitettyä tätä blogia säännöllisemmin. Kerta viikkoon ei kuulosta kohtuuttomalta kenenkään kannalta.

Olen itseasiassa syksyfani. Olen aina täynnä tarmoa. Olisin tänäkin syksynä halunnut lähteä opiskelemaan, mutta en oikein löytänyt sopivaa kurssia. Toisaalta olisihan tässä muutakin puuhaa ja työrintamallakin pieniä haasteita. Kotia pitäisi laittaa, hamsterinkasvatuksen suuntaa miettiä ja kaiken laista harrastetta. Kesäkunto 2012 on jo haussa, josko tällä aikataululla vaikka onnistuisikin. Kesä meni syömisten ja liikkumisten osalta vähän niin ja näin. Nyt olen taas aloittanut säännöllisemmän liikkumisen ja karppaamisen. Liikumiseen kannustaa kivasti syntymäpäivälahjaksi saamani suunto t3d- sykemittari. En ihan vielä kaikkia hienouksia ole osannut siitä käyttääkään.

Viljelypalstalta on tullut hyvin satoa tänä kesänä. Erityisesti kurpitsat ja kurkut ovat menestyneet. Myös porkkanaa, perunaa (jota ei kyllä ole paljoa syöty) salaattia, sipulia ja papuja on tullut mukavasti.

Hamsterin poikasia on syntynyt tänä kesänä kokonaista kaksi kappaletta. Campbellipariskuntani, joka oli asunut jo pitkän tovin saman katon alla päätti pyöräyttää kesälomamatkalla ollessani kaksi pentua. Niista toinen on oikein sievä musta valkonauhainen täplikäs. Toinen sitten sellainen kummallisen harmaanruskean valkoinen. En oikein tiedä minkä väriseksi sen nimeäisin.. Syyrialaiskasvatusta olen miettinyt. Palatako juurille ja kasvattaa soopelia vaiko jatkaa keltasukuisten kanssa..? Alan pikkuhiljaa kallistumaan soopeleihin, mutta lopullista päätöstä en ole tehnyt. Aika näyttää. Syyrialaisia on meillä nyt kuitenkin maksimimäärä talossa, joten täytyy odotella "luonnollista poistumaa" ennen uusien jalostuseläinten hankkimista.

Tässäpä taas tajunnanvirtaa.. Terveisiä yövuorosta :) Palailen linjoille. Syksyn aikana olisi tarkoitus esitellä omia aikaan saannoksiani ja hyväksi kokemiani tuotteita blogissani.