..lomapäivien nimittäin. Kohtahan se on jo käytetty :)

Maanantaina tuli laitettua kurkut ja kurpitsat ja kumppanit esikasvamaan. Leevi-kissa "auttoi" innokkaana, Laitoin myös yrttejä ruukkuihin ja etenkin mirrinminttu tuntui kiinnostavan sitä kovasti. Ilmeisesti niissä siemenissäkin on jo jotain taikaa.. Maanantainahan täällä tuli vettä taivaan täydeltä lähes koko päivän ja kunnolla. No, ei siinä mitään:Luonto tykkäs ja sain edes vähän tehtyä sisähommia.

Eilen tiistaina kävin pitkästä aikaa jumpassa ja salilla saunassa. Pitäis taas yrittää saada tota liikuntaharrastusta säännöllisempään rytmiin. Tosin liikuntaa kyllä tulee päivittäin juuri esim. maatöiden ja palstalle polkemisen merkeissä.

Tänään kävin laittamassa palstalla perunat, sipulit ja vähän salaattia maahan. Palsta oliskin nyt niitä kurkkuja ja kurpitsoja lukuunottamatta valmis, joten ehkä saatte jatkossa lukea täältäkin muutakin kun palstajuttuja jollen sitten innostu kirjoittelemaan koko kesää kasvun ihmeestä, joka sekin on kieltämättä aika todennäköistä...

Perjantaina lähdemme ajelemaan Lempäälään. Olemme siellä pe-la-välisen yön vaihmalanhovissa, joka on ihana kartanohotelli, jossa jokainen huone on erilainen. Pyrin laittamaan sieltä sitten kotiuduttuamme jotain kuvaa. Lauantaina on Lempäälässä hamsterinäyttely, jossa olen tuomarina ja myös omia eläimiä näyttämässä, joten siitäkin riittänee raportoitavaa.